Ejendomsservice på Vesterbro

Vesterbro er blevet en af de mest populære bydele i København at bo i, takket været sin blanding af trendy caféer, naturområder og et levende natteliv. Og mens en aktiv og levende bydel har mange fordele, kan det også tage sin told på ejendommene i området.

Hos RengøringsAgenterne tilbyder vi ejendomsservice på Vesterbro for både boligforeninger og erhvervsejendomme, fra Vestre Kirkegård på det vestlige Vesterbro og helt over til Hovedbanegården i det østlige Vesterbro. Vi tager os af alt fra indendørs ejendomsservice til udendørs ejendomsservice.

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde og servicere din ejendom, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Vi kan løse alle ejendomsserviceopgaver på Vesterbro

I RengøringsAgenterne har vi over 20 års erfaring med rengøring og ejendomsservice, og vores viceværter har ligeledes en bred og varieret erfaringsbaggrund. Det betyder, at vi kan løse langt de fleste opgaver, både faste og ad-hoc, som måtte opstå som en del af dagligdagen på ejendommen.

Vi hjælper bl.a. med:

  • Vedligeholdelse og småreparationer m.v.
  • Rekvirering af håndværkere
  • Gade- og gårdfejning samt opsamling af affald
  • Snerydning, saltning m.m.
  • Bortskaffelse af storskrald
  • Grøn pleje

Ovenstående punkter er blot et par eksempler på opgaver, vi kan løse – hvis du ønsker mere information, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Alsidige ejendomsserviceløsninger

Det er vigtigt at understrege, at vores viceværter udelukkende tager sig af opgaver, der relaterer sig til ejendomsservice. Det er et valg vi har taget, fordi det højner kvaliteten af arbejdet og gør, at vores viceværter kan koncentrere sig om det, de er specialister i. Men det betyder ikke, at vi ikke kan løse andre opgaver på ejendommen.

Hvis din ejendom f.eks. er blevet ramt af graffiti, så kan RengøringsAgenterne sende et team til at rense og fjerne det. Hvis du ønsker vask af trapper, så kan vi også sende en specialiseret sanitør til dette. Eller hvis du ønsker at få renset affaldsskakter, så kan vi også hjælpe med det. Vi tilpasser alle vores aftaler på baggrund af kundens ønsker og behov, så næsten alt kan lade sig gøre.

 

Vi tilbyder faste viceværter på Vesterbro

Hos RengøringsAgenterne har vi erfaret, at genkendelighed og faste personer betyder utroligt meget ikke blot for beboerne i en ejendom, men også for viceværten selv. Derfor sørger vi for, at det så vidt muligt altid bliver det samme team af viceværter, som står for ejendomsservice på jeres ejendom.