RengøringsAgenterne udfører svanemærket vinduespudsning i København

Hvis dine vinduer er gået hen og blevet godt og grundigt snavsede, og det er tid til at få dem pudset, så er vi i Ren-Agenterne klar til at udføre svanemærket vinduespudsning i København og på hele Amager. Det er nemt lige at vride en klud op og vaske borde og vindueskarme af, men det er sjældent, at man lige får taget sig sammen til at pudse og polere ruderne. Derfor har vi i Ren-Agenterne specialiseret os i vinduespudsning og polering, så du slipper for alt besværet.

Med over 20 års erfaring i branchen kan vi garanterer for, at vores professionelle og engagerede medarbejdere får dine vinduesglas så rene, at de næsten bliver usynlige – præcis som bør være.

 

Vinduespudsning for privat og erhverv

Vi udfører vinduespudsning i København og omegn for både private, boligforeninger og erhverv. Ingen opgave er for stor til os, og ingen opgave er for lille. Hvis du blot skal have vasket et par vinduer i dit hus, så løfter vi opgaven. Hvis du sidder i bestyrelsen i en almen boligforening, og skal have vasket vinduer på hele ejendommen, så løfter vi opgaven. Og hvis du har kontor i København og synes, at vinduerne er blevet godt grumsede – ja, så løfter vi selvfølgelig også opgaven.

Som et af de få rengøringsfirmaer i Danmark, har Ren-Agenterne investeret i et Aquaclean anlæg til vask af vinduer i højder, hvor hverken stiger eller lifte kan komme til. Det kan du læse mere om nedenfor!

Det er en selvfølge for os, at vi tørrer jeres vinduesrammer og karme, samt afrenser taperester, når vi er færdig med vinduespoleringen.

Så hvis du synes at verdenen udenfor dine vinduer er begyndt at se en smule tåget ud, så er det os i Ren-Agenterne, du skal tage fat it!

 

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde og servicere din ejendom, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Vask af vindue med miljøvenligt Aquaclean

Som et af de få rengøringsfirmaer i Danmark har vi investeret i et Aquaclean anlæg. Dette anlæg gør ikke kun, at vi kan polere vinduer i højder, som stiger eller lifte ikke kan nå, men det gør også, at vi slet ikke er nødt til at bruge lifte – hvilket gør, at vi kan tilbyde vores vinduespudsning i København og på Amager til en mere konkurrencedygtig pris. Aquaclean anlægget kan bliver op til 22 meter langt, og det er specielt skæve facader og vinduer, der sidder på besværlige områder, som vi nu nemt kan pudse.

Hvis det ikke var nok, så bruger anlægget også 100% rent vand – altså vand uden kalk, salt og andre mineraler. Når vandet er helt rent omgrænser det snavset og renser sæbefilmen væk. På den måde bliver ruderne renere og pænere, samtidig med at rammerne på vinduet også bliver vasket – hvilket gør ruderne mindre beskidte i længden. Og så er det også mere skånsomt over for miljøet.