Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde og servicere din ejendom, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Effektive Ejendomsservice Løsninger i København og omegn

RengøringsAgenterne er ikke kun eksperter i rengøring; vi er også din foretrukne partner for ejendomsservice i Københavnsområdet, inklusiv Amager. Vores ydelser er ideelle for forskellige boligforeninger og erhvervssektoren. Uanset om du repræsenterer en almen eller andelsboligforening, en grundejer- eller ejerforening, eller administrerer erhvervsejendomme, står vi klar til at assistere. Vi arbejder tæt sammen med bestyrelser og udlejere for at skræddersy løsninger, der møder netop jeres specifikke behov, visioner og forventninger.

 

Engagerede Viceværter for Din Ejendom

Vælger du RengøringsAgenterne til din ejendomsservice, får du et dedikeret team af professionelle og engagerede viceværter. Disse eksperter vil stå for den daglige vedligeholdelse og andre aftalte opgaver på din ejendom. Ved at have faste viceværter sikrer vi et stærkt samarbejde og effektiv kommunikation med beboerne, hvilket er essentielt for et succesfuldt resultat.

 

Omfattende Opgaver Indenfor Ejendomsservice

Vores viceværter er udrustet med omfattende erfaring i både udendørs og indendørs ejendomsservice. Her er et udpluk af de mange opgaver, vi kan håndtere for din ejendom:

 

 • Døgnvagt
 • Vedligeholdelse og småreparationer m.v.
 • Varmemesterfunktioner
 • Tilsyn med håndværkere
 • Bortskaffelse af storskrald
 • Udskiftning af lyskilder samt navneskilte
 • Håndtering og tilsyn med vaskerier
 • Udfyldning af VKO/ELO rapport
 • Udslamning af varmtvandsanlæg
 • Gade- og gårdfejning samt opsamling af affald
 • Tømning og udskiftning af affaldsbeholdere
 • Snerydning, saltning m.m.

Fokus på ejendoms- og viceværtsservice i København

Hos RengøringsAgenterne prioriterer vi specialisering inden for ejendoms- og viceværtsservice i København. Vores viceværter dedikerer sig udelukkende til indendørs og udendørs vedligeholdelsesopgaver på ejendommen. Dette skarpe fokus sikrer, at vi ikke udfører andre opgaver såsom trappevask eller skaktrensning. Vi har truffet dette bevidste valg for at højne kvaliteten af vores service, hvilket tillader viceværterne at fokusere på deres kernekompetencer: vedligeholdelse af ejendomme og at opretholde en god dialog med beboerne.

Hvis du er interesseret i rengøring, trappevask og skaktrens, så læs mere nedenfor! Eller hvis du er interesseret i erhvervsrengøring i København, så tilbyder vi også det.

 

Professionel Snerydning fra RengøringsAgenterne

Når vinteren rammer, står RengøringsAgenterne klar til at bekæmpe sneen for dig. Vores snerydningstjeneste sørger for, at sne og is fjernes effektivt fra din ejendom – vi rydder og salter fra kl. 04:00 til 22:00 ved snefald. Vi sørger for, at gangarealer, kørebaner og parkeringspladser forbliver farbare og sikre i overensstemmelse med gældende politivedtægter, og minimerer generne for beboerne. Vores beredskabsvagter overvåger vejrsituationen døgnet rundt, så vi altid er forberedt og aldrig overraskes af vejret.

Med en snerydningsaftale hos RengøringsAgenterne er du garanteret professionel snerydning hele vinteren. Vælg mellem en fast serviceaftale for fuldstændig bekymringsfri vinterservice eller en enkeltopgave – valget er dit.

 

Pleje af grønne områder

Naturområder på ejendommen giver et friskt og smukt udtryk om sommeren, som er til gavn for både beboere og besøgende. Men grønne områder passer ikke sig selv – det kræver ordentlig pleje og grønne fingre. Og det har vi!

Læs mere

Trappevask

Trapperne bliver let et af de mest beskidte steder på en ejendom. De bliver betrådt mange gange om dagen, og man slæber nemt jord og mudder med ind. Skal din forening have vasket trapper, så er Ren-Agenterne de rette til opgaven!

Trappevask

 

Ejendomsservice i København – Rengøring og vask

Selvom vores specialiserede viceværter fokuserer på indendørs og udendørs ejendomsservice, betyder det ikke, at RengøringsAgenterne begrænser sig til disse opgaver. Med over 20 års erfaring i rengøringsbranchen, har vi et bredt spektrum af rengøringstjenester. Selvom rengøringsopgaver ikke er en del af viceværtens ansvarsområder, har vi et team af dygtige medarbejdere klar til enhver rengøringsudfordring.

Hos Ren-Agenterne dækker vi alle typer rengøringsopgaver, der typisk indgår i ejendomsservice. Uanset om det drejer sig om trappevask, skaktrensning, rengøring af fællesområder som festlokaler, eller hurtig fjernelse af graffiti efter hærværk, står vores teams klar til at assistere. Vores ekspertise sikrer effektiv og grundig rengøring til alle dele af din ejendom.

Er du usikker på, om vi kan løse din specifikke rengøringsopgave? Chancen er stor for, at svaret er ja. Vi opfordrer dig til at kontakte os for at diskutere dine behov. Vi tilbyder en uforpligtende snak og et skræddersyet tilbud til din opgave.

 

Skaktrens

Ikke overraskende er affaldsskakter langtfra det reneste sted i boligområdet. Det er ikke altid at poserne holder, eller at beboerne husker at snørre dem ordenligt, hvilket fører til klamme og ildelugtende skakter – og dem skal vi nok fikse!

Læs mere

Rensning af tagrender

Vi kan hjælpe, når det halter med tagrenderne. Der kan nemt opsamles skidt og snavs i tagrenderne, og det er ikke altid lige til at få dem rengjort. Med vores erfaring og værktøj gør vi det smart, effektivt og til en konkurrencedygtig pris.

Læs mere

Rengøring af fælles arealer

Beboerne på en ejendom får stor glæde af fællesarealer, som de kan bruge frit eller leje til børnefødselsdage, bryllupsfester og andre begivenheder. Disse selskabslokaler skal holdes rene, og vi står altid klar til at løfte opgaven!

Læs mere

Robotplæneklippere

Vi tilbyder en fast ordning med Robotplæneklippere, hvor vi tager os af alt! Jeres græsplæner bliver således holdt pæne året rundt på en bæredygtig måde, og I skal ikke bekymre jer om noget.

Læs mere

Vi udfører ejendomsservice i hele København og Storkøbenhavn

Selvom vi har base på Amager, er vi i stand til at udføre ejendomsservice for både andel-, ejer- og almene boligforeninger omkring København. Her kan du se blot et udsnit af de byer, som vi kører ud til.

 • Amager
 • Tårnby
 • Frederiksberg
 • Vesterbro
 • Hvidovre
 • Rødovre
 • Hellerup
 • Glostrup
 • Sluseholmen