Ejendomsservice på Sluseholmen

Sluseholmen er en unik bydel i København, hvor mange af boligerne har direkte adgang til vandet i kanalen. Det er som en lille kanalby, og det betyder også, at det kræver en speciel ekspertise og fremgangsmåde i forbindelse med ejendomsservice på sluseholmen.

Hos RengøringsAgenterne har vi mange års erfaring med at udføre professionel ejendomsservice på Sluseholmen. Vi udfører bla. ejendomsservice for Grundejerforeningen, Vejlauget og Magnolieholmen. Vi udfører ejendomsservice for samtlige typer af boligforening, fra almene boligforeninger til andelsboligforeninger og ejerforeninger – og vi kan også udføre ejendomsservice på virksomhedsejendomme.

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde og servicere din ejendom, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Fast ejendomsservice på Sluseholmen

Når vi indgår en samarbejdsaftale, sætter vi os sammen med enten afdelingsbestyrelsen eller udlejeren af ejendommen, og sammen lægger vi en plan for, hvilke opgaver der skal varetages på ejendommen og hvilken løsning, der vil fungere bedst for den enkelte ejendom.

Vi sørger så vidt muligt for, at det bliver et fast team af viceværter, som kommer på besøg på ejendommen. Det gør vi, fordi vi har erfaret, at det simpelthen giver det bedste resultat. Faste viceværter danner et tilhørsforhold til ejendommen, og det skaber også mere tryghed og genkendelighed for beboerne på ejendommen, at det er den samme person, de kommer i dialog med.

 

En bred vifte af ejendomsserviceopgaver

Vores viceværter har mange års erfaring med at udføre ejendomsserviceopgaver både store og små. Der er mange opgaver associeret med vedligeholdelse af en ejendom, og der opstår tit mange ad-hoc opgaver. RengøringsAgenternes viceværter kan løfte langt størstedelen af disse opgaver, herunder bl.a.:

  • Vedligeholdelse og småreparationer m.v.
  • Rekvirering af underleverandører
  • Grøn pleje
  • Bortskaffelse af storskrald
  • Gade- og gårdfejning samt opsamling af affald
  • Beboerhenvendelser

Ovenstående er blot et udsnit af de opgaver, vi kan varetage på din ejendom – kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til andre typer opgaver.

 

Vi tilbyder en viceværtservice på Sluseholmen, som følger med tiden

Som virksomhed har vi altid haft fokus på vores faglige stolthed, og det samme har vores medarbejdere. Derfor bestræber vi os altid på at følge med tiden, både når det kommer til den teknologi, vi anvender i vores arbejde, men også i forhold til de teknikker og metoder, vores viceværter gør brug af.

Der er også opstået nye former for opgaver på ejendomme i dag, som ikke eksisterede for f.eks. 20 år siden – og der vil uden tvivl fortsætte med at opstå nye opgaver i fremtiden. Når du indgår en ejendomsserviceaftale med os, betyder det, at du får en samarbejdspartner, som følger med i udviklingen og står klar til at møde den for at give den bedst mulige ejendomsservice på Sluseholmen.