Ejendomsservice på Nørrebro

Nørrebro er en af Københavns mest folkerige og tætbefolkede bydele – og det betyder mange boligområder og ejendomme, der skal varetages og vedligeholdes. Og det i en bydel, som er kendt for et meget varieret og levende gadeliv. Hvis du har en ejendom, der kræver ejendomsservice på Nørrebro, så kan vi i RengøringsAgenterne hjælpe!

Vi hjælper med ejendomsservice for både beboerejendomme og erhvervsejendomme, og vi har den fornødne erfaring og kapacitet til at håndtere både større og mindre ejendomme. Så hvis du ønsker en pålidelig og erfaren samarbejdspartner med over 20 års erfaring i branchen, så er vi de rette!

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde og servicere din ejendom, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Fast viceværtservice på Nørrebro

Når du indgår en aftale med os, sætter vi os altid sammen med ejendommens bestyrelse eller udlejer for at fastlægge, hvad der skal indgå i aftalen. Vi ved, at alle ejendomme er forskellige og har forskellige behov for vedligeholdelse, og det er derfor vigtigt, at vi får dine ønsker og observationer på banen, så vi kan vejlede og få skræddersyet en ejendomsserviceaftale, der passer præcis til din ejendom.

Hos RengøringsAgenterne bestræber vi os også altid så vidt muligt på at sende det samme, faste team af viceværter til de enkelte ejendomme. Det har vi erfaret fungerer bedst ikke kun for vores kunder, men også for vores viceværter, da det giver dem et stærkere tilhørsforhold til ejendommen og til beboerne, som også drager fordel af genkendeligheden og tilliden til den enkelte vicevært.

 

Vi løfter alle ejendomsservice opgaver

På baggrund af vores brede erfaring inden for ejendomsservicefaget og de mange andre kunder, som vi servicerer dagligt, er vores professionelle viceværter i stand til at varetage stort set alle former for opgaver, der måtte opstå i forbindelse med vores arbejde – både i form af faste opgaver og ad-hoc opgaver. For blot at nævne et par eksempler, kan vores viceværter stå for:

  • Tømning og udskiftning af affaldsbeholdere
  • Gade- og gårdfejning samt opsamling af affald
  • Håndtering og tilsyn med vaskerier
  • Rekvirering af håndværkere
  • Døgnvagt

Ovenstående er kun et uddrag af de opgaver, vi kan varetage. Hvis du har spørgsmål til andre mere specifikke opgaver, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Fokus på ejendomsservice

Vi har valgt, at vores viceværter udelukkende har fokus på at varetage inden- og udendørs ejendomsserviceopgaver, og ikke andre opgaver, der måtte opstå på ejendommen. Det har vi valgt, fordi det højner kvaliteten af deres arbejde, da de får mulighed for at koncentrere sig og fordybe sig vedligeholdelse af ejendommen og beboerkontakten.

Men det betyder ikke, at vi ikke har mulighed for at hjælpe med yderligere opgaver. Hvis du f.eks. ønsker trappevask, så har vi også et team af sanitører, som kan ordne dette. Og hvis ejendommen har været udsat for graffiti, kan vi sende vores graffititeam forbi for at fjerne den på en nænsom måde, som ikke går ud over facaden.

Med RengøringsAgenterne som samarbejdspartner får du altså en leverandør, der kan meget mere end blot ejendomsservice.