Ejendomsservice på Østerbro

En ejendom passer desværre ikke sig selv – og der er rigtig mange opgaver, der skal varetages for at sikre, at arbejdsprocesserne på ejendommen glider som smurt, og at den bliver holdt pæn og præsentabel. Her kan vi heldigvis hjælpe.

RengøringsAgenterne tilbyder professionel og erfaren ejendomsservice på Østerbro, fra Nordhavn til både Indre og Ydre Østerbro. Vi tilbyder ejendomsservice på Østerbro for alle typer boligforeninger og virksomhedsejendomme, og vi kan løfte både store og små opgaver. Så hvis I har en eller flere ejendomme, I skal have vedligeholdt, så tag endelig fat i os og lad os få en snak om opgaven.

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde og servicere din ejendom, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Skræddersyet ejendomsserviceaftale

Hos RengøringsAgenterne arbejder vi ikke med faste løsninger og tilbud, da vi har erfaret, at det meget sjældent fungerer – hverken for os eller for vores kunder. Alle ejendomme er forskellige og har forskellige behov, og derfor sætter vi os altid sammen med bestyrelsen eller udlejer i starten af vores samarbejde for at afdække ønsker, behov og sammen lægge en skræddersyet plan.

Vores viceværter arbejder udelukkende med indendørs og udendørs ejendomsservice, men RengøringsAgenterner er et rengøringsfirma med over 20 års erfaring, og vi kan derfor også varetage en lang række rengøringsopgaver på ejendommen, hvis I ønsker det – herunder f.eks. graffitifjernelse, trappevask, rensning af tagrender m.m.

 

Fast team af viceværter

Tryghed og genkendelighed blandt beboerne på en ejendom har utrolig meget at skulle have sagt – og det gælder både for beboerne selv og de viceværter, der arbejder på ejendommen. Derfor bestræber vi i RengøringsAgenterne for så vidt muligt at tilknytte faste viceværter til jeres ejendom, så der ikke er stor udskiftning.

Det skaber selvfølgelig noget tryghed for beboerne og bestyrelsen, i og med at de danner et tilhørsforhold til deres faste viceværter, men det er også bedre for de enkelte viceværter, da de dermed får større viden og indsigt i den ejendom, de går og passer. Og tilhørsforholdet går begge veje.

 

Vi løser inden- og udendørs opgaver

Med mange års erfaring i bæltet kan vores viceværter løfte langt de fleste af de faste opgaver, der opstår i forbindelse med ejendomsservice på Østerbro. Det samme gælder for eventuelle ad-hoc opgaver. Herunder kan du se en liste med eksempler på de opgaver, vores viceværter kan varetage:

  • Vedligeholdelse og småreparationer m.v.
  • Gade- og gårdfejning samt opsamling af affald
  • Udskiftning af lyskilder samt navneskilte
  • Rekvirering af underleverandører
  • Snerydning, saltning m.m.

Dette er kun et udsnit af de opgaver, vores viceværter kan løfte på din ejendom. Hvis du har andre opgaver, du ønsker at vide, om vi kan løfte, så tag gerne kontakt til os.