Du kender det sikkert; Efteråret er pludselig over os med regn og løvfald, og du er sent ude – eller også har du sprunget en hel sæson over – udfaldet er det samme; dine tagrender er nu helt tilstoppet med blade, og vandet løber ikke ned i afløbet, som det skal.

Faren ved tilstoppede tagrender

Det er desværre alt for almindeligt, at glemme at få renset sine tagrender, og det kan blive en dyr forglemmelse, da vandet kan forsage alvorlige skader på bygningen.
Når mos fra taget, løv og grene blokerer tagrenden og nedløbsrøret  kan vandet løbe de forkerte steder hen.
Dette kan resultere i fugtskader i bygningens ydervæge og under taget. Tilstoppede tagrender kan også forsage svamp i ydervæge og under taget. Og når tagrenden løber over med beskidt vand, og det løber ned ad husmuren, nedbryder det desuden facaden, samt vinduer, døre og sokkel.
Disse skader er desuden ikke dækket af forsikringen, da rensning af tagrender, og rensning af afløbsrør, betragtes som forventeligt vedligehold af ejendommen.

Hvad kan man gøre?

Det er ikke altid let at rense sine tagrender. Specielt hvis man er en boligforening eller virksomhed med høje bygninger, kan det være svært at kommet nemt til tagrenderne for at rense dem – Men bare rolig – For du kan nemt at undgå skader på bygningen, ved at bestille en hurtig og effektiv rensning af dine tagrender.
Hos
 RengøringsAgenterne anvender vi tagrendsugere  et værktøj som i bund og grund er en stor støvsuger, som kan strækkes til at rense helt op i 18 meters højde. På den måde kan vi stå for rensning af tagrender for alle slags kunder, uanset hvor høje bygningerne på deres ejendom er.

Vi skåner din græsplæne

Vi har mange års erfaring med rens af tagrender, og vi gør det på den måde, som er mest skånsom for din græsplæne.
Der, hvor andre virksomheder bruger stiger og lifte som hjælp til at komme op til tagrenderne, benytter vi os, som sagt, af tagrendsugere, der betjenes nede fra jorden, og nemt ”støvsuger” dine tagrender rene – Helt uden at efterlade et svineri og uden at ødelægge din græsplæne.

Kontakt os i dag

Vi anbefaler, at man får renset sine tagrender 1 til 2 gange om året, og hos RengøringsAgenterne kan du få det gjort lige når du vil ha det.
Vi tilbyder selvfølgelig også fast rensning af dine tagrender, 1 – 2 gange om året, eller tilpasset til dine behov, så du aldrig skal bekymre dig om at glemme det igen.

Læs mere om rensning af tagrender

Kontakt os i dag, og aftal hvornår vi skal rense dine tagrender! ☺️

Kontaktformular