Hvorfor vælge en robotplæneklipper?

Robotplæneklippere har flere åbenlyse fordele som er afgørende for de fleste: De er tidsbesparende og de kører på el i stedet for benzin. Hvis din græsplæne i forvejen passes af en ejendomsservice-virksomhed, er gevinsten endnu større – Dette skyldes den klimamæssige belastning forbundet med transport og drift af konventionelle plæneklippere. Denne belastning kan nu nemt undgås!

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive, hvis du vil høre mere.

Vil din græsplæne have gavn af en robotplæneklipper?

Ikke alle græsplæner har de samme behov, og for at få det fulde udbytte af at skiftet til en robotplæneklipper, kræver det at græsplænen har en hvis størrelse. For eksempel vil det ikke kunne betale sig at sætte en robotplæneklipper til at slå en lille græsplæne på 30 kvm. Men hvis græsplænen har den rigtige størrelse kan det virkelig betale sig at skifte den konventionelle græsslåning over til robotter.

Hvilken robotplæneklipper er bedst til din græsplæne?

Når man skal vælge den rigtige robotplæneklipper, er det relevant først at se på græsplænens størrelse, og bagefter hvilke forhindringer eller svære skråninger der er på græsplænen. Robotplæneklipperne kommer med forskellige kapaciteter, dels ift. batteri-størrelsen, hvilket afgør hvor stor en plæne robotten kan nå at slå, og dels hvor terrængående robotplæneklipperen er, hvilket afgør hvor udfordrende et terræn den kan køre i. Derudover er det vores erfaring at man med fordel kan gå et nummer op i batteristørrelse, i forhold til fabrikantens anbefaling, så robotten altid klipper som den skal – også i koldt vejr.

Hvad får du i et robotplæneklipper ”abonnement”?

Når du får robotplæneklippere hos RengøringsAgenterne er det som en ”abonnement-løsning”, hvor vi sørger for alting – som vi også ville gøre ved normal græsslåning.

Det betyder at vi tager os af at sætte robotplæneklipperen op med ledninger, ladestation og GPS. Det betyder også at vi står for at servicere maskinen; Skifte plæneklipperens knive 3 gange om året, skifte batteriet hvis der er brug for et nyt, opdatere robottens software løbende, og sørger for at robotplæneklipperen kommer i vinteropbevaring når sæsonen er slut.

Vi tager os af alting – eller vi kan dele det op

Hvis der opstår et uventet problem med robotten, og den går i stå, kan vi komme med det samme og sætte robotplæneklipperen i gang igen – sådan at man aldrig skal tænke på om græsset bliver slået. Alternativt tilbyder vi også endnu billigere løsning, hvor kunden eller en ansvarlig, eksempelvis bygningens vicevært, bliver udstyret med an app, hvor man kan se robotplæneklipperens køremønster og hvor man modtager en alarm hvis robotten går i stå, så man selv kan sætte robotplæneklipperen i gang igen.