Ejendomsservice på Ørestad

Med både erhvervsbyggeri og beboelsesejendomme side om side, er Ørestaden på relativt kort tid blevet en af de mest moderne og hurtigst voksende bydele på Amager. Det er også en af de grønneste bydele, og det betyder ikke kun smukkere ejendomme, men også større vedligeholdelsesarbejde for at holde dem smukke.

Hos RengøringsAgenterne tilbyder vi professionel ejendomsservice i Ørestad. Fra vores hovedkontor på Fuglebækvej i Kastrup på Amager kører vi ud til ejendomme i hele Ørestad, fra Ørestad Nord til Ørestad City og Ørestad Syd og alt derimellem. Vores viceværter kan varetage både inden- og udendørs ejendomsservice for både boligforeninger og erhvervsejendomme.

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde og servicere din ejendom, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Professionel pleje af grønne områder i Ørestad

Som en af de grønneste bydele er det vigtigt, at der tages ordentlig hånd om ejendommenes grønne områder. Et frodigt grønt areal kan virkelig løfte indtrykket af en ejendom – men de kræver vedligehold, og de passer ikke sig selv. Derfor er vores viceværter i stand til at varetage langt de fleste opgaver, der opstår i forbindelse med pleje af naturarealer i Ørestad.

Vores viceværter sørger for, at græsset bliver slået, så det ikke ser for vildt ud. De sørger også for, at hækkene bliver trimmet og klippet, og at træerne bliver beskåret hvis de begynder at være til gene for beboerne. Og de sørger selvfølgelig også for både vanding og gødning af planter, så du trygt kan overlade din udendørs ejendomsservice i Ørestad til os.

Fast team af viceværter

Når du indgår en samarbejdsaftale med RengøringsAgenterne, sørger vi så vidt muligt for, at det altid er de samme viceværter, som besøger jeres ejendom. Et fast team af viceværter fungerer typisk bedst for både beboerne og de enkelte viceværter. Viceværterne gør sig bekendte med området og de typiske ad-hoc opgaver, der kan opstå, mens beboerne får et stærkere tilhørsforhold til viceværten og bliver derigennem mere tryg ved dem.

Viceværtsteamet er fast, men vores aftaler er meget fleksible. Ejendomme i Ørestad er forskellige fra ejendomme i resten af Storkøbenhavn, og selv inden for Ørestad kan der være stor forskel fra ejendom til ejendom. Derfor sørger vi altid for at sætte os med enten bestyrelsen eller udlejeren af ejendommen for at klargøre ønsker og behov, og så vi kan vejlede hen imod den bedste, skræddersyede løsning.

Bred vifte af opgaver

Vores viceværter har mange års erfaring med både indendørs og udendørs ejendomsservice, og vi kan derfor løfte en bred vifte af både faste og ad-hoc opgaver i forbindelse med ejendomsservice i Ørestad. Punkterne herunder er blot et udsnit af de arbejdsopgaver, vores viceværter kan løfte. Hvis du er i tvivl om noget, så er du altid velkomne til at kontakte os. Som et par eksempler, hjælper vi f.eks. med:

  • Døgnvagt
  • Bortskaffelse af storskrald
  • Tømning og udskiftning af affaldsbeholdere
  • Udskiftning af lyskilder samt navneskilte
  • Håndtering og tilsyn med vaskerier