Specialister i pleje af grønne områder

Om sommeren er der få ting, der liver en ejendom så meget op, som et grønt område i solskin. Det udstråler liv og energi, og det er et dejigt samlepunkt for børnefamilier og de beboere, som vil sole sig på græsset. Men hvis man ikke vedligeholder eller plejer dem løbende, kan det hurtigt gå galt. Hækkene bliver vilde, græsset for langt og træerne for store.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på pleje af grønne områder

Kontakt +45 70 10 75 76

Men hvis i hyrer os til a pleje jeres grønne områder, så skal i ikke tænke på det. Vi har et fast grønne-team, som vil komme ud til jer og tage sig af naturarealerne. Med andre ord, så behøver i ikke at bekymre jer om vedligholdelsen af jeres grønne områder – for den klarer vi!

Grønne fingre til grønne opgaver

Her i Ren-Agenterne har vi stor erfaring med pleje af grønne områder, så vi ved præcis, hvordan opgaverne skal løses for at gøre kunderne tilfredse. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi løser opgaver for alle slags boligforeninger og erhvervsdrivende i og omkring København.

Her kan du se en kort liste over opgaver vi løser, når vi udfører pleje af grønne områder:

  • Slåning af græs
  • Klipning af hæk
  • Luning af bede
  • Vanding og gødning af planter og hæk
  • Beskæring og fældning af træer
  • Bekæmpelse af ukrudt

Pleje af grønne områder specielt til dig

Ikke alle hække skal klippes på samme måde, og det er ikke alle træer, som skal beskæres på samme måde. Det kommer i høj grad an på planterne, det generelle område og selvfølgelig dit ønske som kunde. Vi går ind for altid at have en god samtale med vores kunde – så hvis du skal have plejet de grønne områder på din ejendom, så ring til os og lad os tage en snak!

Græsslåning med det rigtige udstyr og erfaring

Græsset på et naturområde kan være ekstra drilsk. Det har det med at vokse vildt, hvis det ikke slås regelmæssigt – og hvis det ikke slås rigtigt, så kan det ses. Når vi kommer ud for at pleje dine græsplæner, skal vi nok sørge for, at de står snorlige og flot, og vi kommer ud igen, når græsset igen begynder at blive for langt.

Vi gør altid hvad vi kan for at holde både vores udstyr g vores teknikker moderne og udvikle vores erfaring og metoder løbende.

Beskæring af buske og træer er vigtigt for pleje af grønne områder

Når du tænker på en ordentlig hæk, så tænker du nok på en hæk, som er klippet og beskåret pænt og nydeligt – eller måske på en hæk, der er beskåret i form af et dyr. Og selvom vi ikke kan love, at vi gør det sidstnævnte, så kan vi den grad garantere, at vi gør det førstnævnte. Vores grønne-team sørger altid for, at både hække og buske ikke vokser sig for vilde, men bliver holdt pæne og ordentlige.

Og det samme gør sig gældende for træer. Hvis kronen er ved at blive for stor, eller hvis der er en græn, som er ved at vokse lige ind i siden af en bygning, så får vi den beskåret – eller træet fældet, hvis du som kunde ønsker det.