Rengøringsfirma med over 25 års erfaring

RengøringsAgenterne ApS er en bæredygtig ejendomsservice- og rengøringsvirksomhed med over 25 års erfaringen inden for rengøringsbranchen, skabt af indehaver Martin Thorius.
I 2003 arbejdede den 23. årige Martin i det rengøringsfirma, der dengang hed Renon Rengøring. Her arbejdede han sammen med kollegaen Kim Moesgaard Hansen, som han også senere ville komme til at arbejde sammen med i RengøringsAgenterne.

Efter Renon Rengøring arbejdede Martin som blikkenslager i en kort periode – men idéen om eget rengøringsfirma, som var begyndt at dukke op i tiden som medarbejder i Renon, havde allerede bidt sig fast i ham. Han oprettede derfor sin egen rengøringsvirksomhed, som senere ville gå hen og blive til RengøringsAgenterne.

 

Stor vækst op gennem 0’erne

Det væltede dog ikke ind med kunder fra starten. Faktisk gik der halvandet år, før Ren-Agenterne fik den første kunde. Men det var ikke nok til at slå Martin ud. Langsomt men sikkert voksede antallet af glade kunder, og Ren-Agenterne voksede med dem. Efter 5 år kom Martins søster med i virksomheden, og med opkøb af rengøringsfirmaerne Eberts Rengøring og Alfa Ejendomsservice, gik det kun fremad for Ren-Agenterne.

Festen sluttede dog i 2008, da finanskrisen ramte. Ren-Agenterne havde indtil nu oplevet stor vækst, men var i denne periode nødt til at lade mange gode medarbejdere gå. Det var omkring denne periode, at Martin ansatte sin gamle kollega Kim fra Renon Rengøring. Det holdt hårdt, men firmaet klarede sig til sidst igennem finanskrisen – og med gåpåmod og hårdt arbejde kom væksten tilbage.

 

RengøringsAgenterne i dag

I dag har vi i Ren-Agenterne omkring 190 medarbejdere ansat, og vi klarer os bedre end nogensinde. Med store kunder igennem tiden som Dell, PFA, Danica og Madklubberne, samt en lang række af glade og tilfredse ejendoms- og boligforeninger, er vi blevet et af de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet.

Vores lokaler er måske blevet udvidet gennem tiden – fra 20 m2 til 1600 m2 – men hjertet og værdierne i virksomheden er stadig den samme som i 2003: Vi skal alle have det sjovt og godt, fra ledelsen til medarbejderne – og selvfølgelig kunden. Uden vores medarbejdere var vi ingenting, og det bedste arbejde kan kun leveres af en glad medarbejder.

 

Fokus på miljøet

I RengøringsAgenterne er vi altid miljøbevidste, og derfor udfører vi vores rengøring med et minimalt forbrug af kemikalier og vand.

Vi er certificerede udbydere af svanemærket rengøring og vinduespolering. Det er der kun ganske få andre virksomheder i Danmark, der er. Det betyder at du får den bedste rengøring, der samtidig er skånsom for vores medarbejdere, kunder og miljøet. Vi bruger kun svanemærkede – og nøje dosserede – rengøringsmidler. Endvidere begrænser vi udledningen af drivhusgasser i vores drift ved eksempelvis at anvende elbiler og ladcykler.