Svanemærket trappevask på Vesterbro

Hos RengøringsAgenterne tilbyder vi svanemærket trappevask på Vesterbro af høj kvalitet. Opgangen i en bygning er med til at give det første indtryk for både kommende beboere og besøgende, og hvis trappen er tilsmudset og beskidt, er det ikke det bedste indtryk at give.

Fra vores hovedkontor på Amager tæt på København tilbyder vi trappevask på hele Vesterbro og omegn, fra Københavns Hovedbanegård på det østlige Vesterbro til Vestre Kirkegård i vest – og selvfølgelig alt derimellem. Vi udfører trappevask på Vesterbro for alle typer boligforening – uanset om der er tale om ejerforeninger, andelsforeninger eller almene boligforeninger.

Kontakt os og hør mere om vores trappevask

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde trapperne på ejendommen pæne og rene, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Svanemærket rengøring af trapper

En af de ting vi går utrolig meget op i hos RengøringsAgenterne er miljøet. Vi deles alle sammen om ét miljø, og vi er nødt til at passe på det, både for vores egen og fremtidige generationers skyld. Derfor er vi blandt de få rengøringsfirmaer i Danmark som har fået vores rengøringsservice svanemærket.

Det betyder, at når du hyrer os ind til at vaske dine trapper, så bliver det gjort med øje for både kvaliteten af arbejdet samt med øje for at skåne miljøet så meget som muligt. Vi anvender rengøringsmidler, som er blidere ved trapperne og ved miljøet, og vi sikrer samtidig også gode arbejdsforhold for vores sanitører. Ved at vælge os som samarbejdspartner gør du derfor samtidig en indsats for at passe på naturen.

 

Trappevask på Vesterbro i samarbejde med kunden

Vi mener, at det bedste samarbejde opstår gennem god dialog med vores kunder. Du ved bedre end nogen andre, hvad dine behov er, og vi har erfaringen til at efterkomme dem og opdage potentielle mangler, før de opstår. Derfor sætter vi os altid sammen med vores kunder for at planlægge, hvornår og hvor ofte vi skal besøge afdelingen og udføre trappevask på Vesterbro. Du får altså en skræddersyet aftale, og ikke en 100% fastlagt ramme som vi skal prøve at få dig presset ind i.

Derudover har vi også en lang række andre kompetencer, som vi ville kunne trække på hvis ønsket. Vi tilbyder ejendomsservice, graffitirensning og mere, så hvis der er andre opgaver ud over trappevask, som du ønsker varetaget, så spørg endelig – for vi kan med garanti løfte dem.

Løbende udarbejdelse af kvalitetsrapporter

Med sin blanding af trendy caféer, naturområder samt et levende natteliv i Kødbyen er Vesterbro blevet et af de mest populære steder at bo i København – og vi mener derfor, at kvaliteten indendørs skal afspejle kvaliteten udendørs. Vi sender derfor løbende uanmeldt vores inspektører på besøg på ejendommen, så de kan dokumentere og evaluere vores sanitørers arbejde, når de vasker trapper på Vesterbro.

Dette samler de i en kvalitetsrapport, som vi anvender internt til at sikre kvaliteten af vores arbejde. Hvis I ønsker det, kan denne rapport også udarbejdes i samarbejde med ejendommens varmemester eller bestyrelse.