Uddannet Personale

Hos RengøringsAgenterne er vi stolte over vores team af erfarne medarbejdere, der alle bringer ekspertise og dedikation til hver en opgave.

Tilfredse kunder

RengøringsAgenterne har i over 20 år leveret topkvalitet inden for professionel rengøring, skabt på fundamentet af tillid og langvarige kunderelationer. Er du klar til at blive en del af vores tilfreds kunder?

Digitale Kvalitetsrapporter

RengøringsAgenterne anvender digitale kvalitetsrapporter, som giver dig mulighed for at følge med i vores arbejde og give feedback, så vi sammen opnår den bedste renlighed.

Professionel Trappevask

Mere end 20 års erfaring med trappevask på Østerbro

Opgangen i en beboelsesbygning er ofte et af de mest brugte fællesarealer i bygningen. Beboerne går op og ned ad trapperne hver eneste dag, og det er det første indtryk, som potentielle nye beboere og gæster bliver mødt med. Så hvis trapperne er beskidte, balustrene og listerne er klistrede eller opgangen generelt er ulækker, giver det et dårligt førstehåndsindtryk – både af opgangen og af afdelingen.

Hos RengøringsAgenterne tilbyder vi professionel og svanemærket trappevask på Østerbro for både ejerforeninger, almene boligforeninger og andelsboligforeninger. Vi har erfaringen og mandskabet til at håndtere både større og mindre opgaver, næsten uanset hvor mange opgange, der er tale om.

I Ren-Agenterne ser vi vores svanemærkede trappevask som en af vores spidskompetencer. Det er noget vi har arbejdet med i mange, mange år, og har derfor udviklet teknikker og arbejdsgange, der sikrer de absolut bedste resultater og flotteste trapper.

Kvalitetskontrol & Rapporter

Vores arbejde stopper ikke, når vores sanitører har vasket trapper på Østerbro. Vi garanterer kvalitet, og det står vi inde for. Derfor sender vi løbende inspektører uanmeldt ud til vores kunder for at kontrollere arbejdet og sikre, at det lever op til vores standarder og krav. Disse observationer samler vi i en kvalitetsrapport, som vi efterfølgende bruger til egenkontrol.

Hvis du ønsker, at enten bestyrelsen eller varmemesteren er med under udførelsen af denne kontrol, så kan vi sagtens udforme disse kvalitetsrapporter i samarbejde med dem, så alle parter kan føle sig sikre på, at arbejdet bliver udført til punkt og prikke.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på trappevask i København

Kontakt +45 70 10 75 76

Rådgivning om trappevask

Vores service rækker ud over blot trappevask; vi går skridtet videre ved at udvikle en skræddersyet vedligeholdelsesplan for dine trapper, i tæt samarbejde med dig eller din vicevært. Denne plan omfatter frekvensen af rengøring, valg af passende rengøringsmidler, og om nødvendigt, fjernelse af gamle reklamer og affald. Vi diskuterer også detaljer som metoden til aftørring af trapperne, samt hvilke trapper der skal prioriteres, og hvornår.

Du står ikke alene med disse beslutninger. Med over 20 års erfaring inden for rengøringssektoren, tilbyder vi kyndig vejledning og forslag til den bedste løsning. Vores ekspertise sikrer, at den plan, vi udarbejder sammen, er den mest effektive og passende for dine trappers vedligeholdelse.


Svanemærket

Vi er svanemærket, og det betyder at vi opfylder opfylder høje miljømæssige standarder i alle aspekter af vores rengøringsservice, sikrer ansvarlig kemikaliebrug og fremmer et sundere arbejdsmiljø.


20 års erfaring

Vi har gjort rent i københavnsområdet i mere end 20 år, du får derfor en pålidelig rengøringspartner, som ved hvad et godt samarbejde betyder, du kan altid regne med at vi udfører vores opgaver, inden for aftalt tid.


Socialt ansvar

Vi vægter vores medarbejders trivsel meget højt, uden glad personale, kan vi ikke udføre den bedste service. Vi er stolte af at have modtaget en glad smiley fra Arbejdstilsynet, for godt arbejdsmiljø.


Uddannet personale

Vores team er nøje udvalgt og grundigt oplært efter høje standarder for at sikre topkvalitets rengøring hver gang. Alt personale gennemgår vores interne uddanelse, så de kan altid kan levere den bedst rengøring.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofter bør trapperne vaskes?
For mange er en ugentlig trappevask det bedste valg. I vinterperioden kan det dog være en fordel at øge frekvensen, da trapperne nemmere bliver beskidte af sne og sjap. Vi hos RengøringsAgenterne er dedikerede til at tilpasse vores service, så den passer perfekt til netop jeres trappers behov.
Hvad koster en trappevask?
Prisen for trappevask afstemmes individuelt og tager højde for antallet af etager samt den ønskede hyppighed af rengøringen. Standarden er en ugentlig rengøring, men vi er fleksible og tilpasser os gerne jeres specifikke præferencer og krav. Hos os kan I altid forvente rimelige og konkurrencedygtige priser. Vi er stolte over udelukkende at anvende svanemærkede rengøringsprodukter, hvilket understreger vores forpligtelse over for miljøet og jeres sundhed.
Hvor lang tid varer effekten af en trappevask?
Efter RengøringsAgenterne har stået for trappevasken, vil I kunne nyde rene og indbydende trapper, så længe omstændighederne tillader det, hvilket varierer med den daglige brug. Varigheden af rene trapper kan derfor være svær at fastslå, men vi er altid klar til at vende tilbage og sikre renligheden – uanset årstiden.
Hvordan udfører RengøringsAgenterne trappevask?
Vores tilgang til trappevask hos RengøringsAgenterne er grundig og professionel. Vi anvender et effektivt system, hvor vi benytter forskellige klude til hver etage, hvilket sikrer maksimal hygiejne og friskhed efter hver rengøring. I kan derfor trygt overlade ansvaret for jeres trappevask til os, og forvente et skinnende resultat hver gang.
Hvorfor vælge RengøringsAgenterne for jeres trappevask?
Vælger I RengøringsAgenterne, får I en service af højeste kvalitet, udført med et smil af vores dygtige og engagerede medarbejdere. Vi sørger for grundig oplæring af vores team, så de er rustet med den nødvendige viden og metoder til at levere et fejlfrit resultat. Vores højeste mål er jeres tilfredshed, og vi stræber altid efter at skræddersy den ideelle løsning til jeres behov.

Et udsnit af vores kunder

Her finder du et kort udsnit af vores samarbejdspartnere, som dag ud og dag ind betroer os ansvaret for rengøring og service af deres ejendomme. Vores kompetencer spænder bredt – fra trappevask til vedligeholdelse af grønne arealer og meget mere.

Vi laver kvalitetsrapporter i forbindelse med trappevask

Hos Ren-Agenterne står vi inde for kvaliteten af vores trappevask. Vores inspektører laver regelmæssige, uanmeldte kvalitetstjek og udarbejder rapporter, som enten bruges internt eller deles med bygningens forvaltning. Med vores omfattende erfaring i branchen kan du være sikker på, at vi leverer et resultat, du kan stole på.