Svanemærket trappevask i Ørestad

Ørestad på Amager er på kort tid blevet en af de hurtigst voksende bydele på Amager og også en af de mest moderne. Med både erhvervsbyggeri og boligbyggerier side om side er Ørestaden blevet en sammensmeltning af erhverv og beboelse.

Hos RengøringsAgenterne tilbyder vi svanemærket trappevask i Ørestad for både almen-, ejer- og andelsboligforeninger. Med over 20 års erfaring inden for rengøring og ejendomsservice har vi ekspertisen og evnerne til at sikre, at trapperne i dine opgange bliver holdt pæne, rene og fri for smuds og skidt. Vi kan ikke garantere, at du vil kunne spejle dig i trinnene – men det er tæt på.

Kontakt os og hør mere om vores trappevask

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde trapperne på ejendommen pæne og rene, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Trappevask_oerestad

Vi forfatter kontrolrapporter for trappevask i Ørestad

Med RenAgenterne som samarbejdspartner kan du trygt overlade dine trapper til os. Når vi først er gået i gang med arbejdet, behøver du ikke at skulle bekymre dig om kontrol af vores arbejde, for det står vi selv for. Vi sender løbende vores inspektører ud for at kontrollere vores sanitørers arbejde og sikre, at kvaliteten af trappevasken er i top.

På den baggrund forfatter inspektøren en rapport, som vi bl.a. bruger til egenkontrol. Hvis du ønsker at være med i processen, kan denne rapport sagtens udarbejdes i samarbejde med ejendommens varmemester eller bestyrelse. Det kan være med til at give ro i sindet for alle involverede.

Trappevask på kundens præmisser

Ørestad er en af Københavns grønne bydele. Det betyder flere smukke og grønne områder, men også større chance for at trække jord og mudder med indenfor – og dermed op og ned ad trapperne. Trappevask i Ørestaden er derfor lige så vigtig – hvis ikke næsten vigtigere – end i andre, mindre grønne bydele.

Når du indgår en aftale om trappevask med os, sørger vi sammen for at lægge en plan for vask af trapper på din ejendom. Hvilke opgange skal vi prioriterer? Hvor ofte skal vi kigge forbi? Er der andre rengøringsopgaver, vi skal varetage, når vi alligevel er på besøg? Vi er fleksible i vores arbejde og justerer selvfølgelig vores rengøring efter dit behov, så du får netop det, du har behov for.

Vi løser små og store opgaver

Fra vores hovedkontor på Fuglebækvej på Amager kan vi let komme ud og vaske trapper i alle afkroge af Ørestaden, fra Radiorækkerne i Ørestad Nord og Byparken i Ørestad City ned til Vestamager Station i Ørestad Syd. Vi har mandskab og kapacitet til at varetage både små og større rengøringsopgaver – så uanset om I har én, to, femten eller flere opgange, så står vi gerne for trappevasken.