Hør mere om skimmelsanering

Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og give dig et uforpligtende tilbud.

RengøringsAgenterne udfører skimmelsanering

Skimmelsvamp kan nemt blive en kæmpe hovedpine, når det opstår i en bolig – bogstavelig talt. Ud over at det ser grimt ud, kan de giftige sporer fra skimmelsvampen sprede sig i boligen og medføre en lang række gener. Hovedpine, koncentrationsbesvær og irriterede øjne er blot et par få eksempler, og i værste tilfælde kan det fremkalde astma og allergi. Derfor er vi i Ren-Agenterne specialister i skimmelsanering, så vi kan hjælpe dig, når uheldet er ude.

Fra vores hovedkvarter i Kastrup på Amager kan vi køre ud og lave skimmelsanering på hele Amager og overalt i København.

 

 

Specialister i skimmelsanering

Skimmelsvamp bliver kun et større problem, da det ofte kan være svært at opdage, før det er for sent. Og selv der er det svært at sige, hvor meget det har nået at sprede sig i byggeriet. Af den årsag er det meget vigtigt, at man altid får udført skimmelsanering af et professionelt rengøringsfirma, som har uddannede medarbejdere til at håndtere opgaven. I Ren-Agenterne har vi netop et team af medarbejdere, som er uddannede og specialserede i at håndtere skimmelsvamp på den bedst mulige måde.

Derfor kan vi også håndtere alle former for skimmelsvamp, uanset opgavens størrelse. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi kan udføre skimmelsanering i alt fra lejligheder, villaer, institutioner, virksomheder, erhvervslejemål og boligforeninger.

Så hvis du har fået konstateret skimmelsvamp i boligen, og du vil det til livs hurtigst muligt, så er det Ren-Agenterne, du skal have fat i!

 

Vi forhindrer at skimmelsvampen spredes

Når vi bliver hyret ind for at fjerne skimmelsvamp for dig, så fjerner vi ikke kun den skimmesvamp, som vi kan se. Vores specialicerede medarbejdere foretager også nedrivning og afdækning af det påvirkede område for at sikre, at skimmelsvampen ikke spreder sig til resten af byggeriet. Og hvis du ønsker det, så kan vi og vores samarbejdspartnere naturligvis også stå for genopbygningen, så alt kommer til at stå præcis som det gjorde, inden vi udførte skimmelsaneringen.

 

 

Sådan forløber vores skimmelsanering

Vores medarbejdere, som er specialuddannede til at arbejde med skimmelsvamp, forsøger så vidt muligt altid at løse dit skimmelproblem så nænsomt, effektivt og billigt som det er muligt. Når vi starter på en skimmelsaneringsopgave, bedømmer vi først omfanget ud fra en række forskellige kontrolmålinger. Det er på baggrund af disse målinger, at vi vurderer, hvilken metode der skal til for at komme skimmelsvampen til livs.

Det er værd at bemærke, at vi af princip i Ren-Agenterne kun gør brug af godkendte produkter, når vi skal fjerne skimmelsvamp. Og når vi har fjernet alt skimmelsvampen og din bolig er god igen, afslutter vi altid opgaven med en såkaldt “mycometer test”, som måler antallet af sporer i luften, samt en skimmel rapport. Denne rapport kan du få gavn af, hvis der skulle komme en forsikringssag ud af det.