Svanemærket erhvervsrengøring i København

Indeklimaet på f.eks. kontorarealer har en enorm betydning for medarbejdernes velvære i løbet af arbejdsdagen. Og få ting har så stor betydning for indeklimaet som skidt, snavs, bakterier og ja, rengøringen. I Ren-Agenterne udfører vi svanemærket erhvervsrengøring i København og på Amager, og med over 20 års erfaring garanterer vi også for kvaliteten. Et dårligt indeklima kan let føre til mere sygdom og lavere arbejdseffektivitet – og det vil vi hjælpe dig med at bekæmpe.

Vi udfører erhvervsrengøring for både små og store virksomheder samt institutioner – ingen opgave er for stor eller for lille til os.

 

Erhvervsrengøring af dygtige rengøringsfolk

Når det kommer til rengøring af kontorer, er det meget vigtigt, at arbejdet udføres korrekt. Hvis det gøres sjusket risikerer man at efterlade bakterier på skrivebordene, eller måske endda efterlade rester af rengøringsmidler. Og alt efter hvilket rengøringsmiddel, så kan det risikere kun at gøre indeklimaet værre.

Derfor sørger vores professionelle folk altid for at gå i dybden med rengøringen, så vi kan være sikre på, at alle bakterier og skidt bliver fjernet. Og vi gør selvfølgelig ikke kun rent på kontorerne – vi kan også tage gange, toiletter, kopirum, kantine, mødelokaler og meget mere. Hvis du leder efter mere generel ejendomsservice, så tilbyder vi også det.

Så hvis du vil være 100% sikker på, at der bliver gjort ordentligt rent i din virksomhed, så er det Ren-Agenterne, du skal kontakte.

 

Kontakt os og hør mere om svanemærket erhvervsrengøring

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde og servicere din ejendom, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Erhvervsrengøring fra gulv til loft

Når du hyrer os som dit rengøringsfirma, så nøjes vi ikke kun med at gøre rent i gulv og skrivebordshøjde – vi sigter endnu højere end det. Hvis der løber rør eller andet under loftet, er de som regel magneter for støv og skidt. Og det er sjældent, at rengøringsfirmaer har det rigtige udstyr til at gøre rent oven på disse – men det har vi. Med hjælp fra vores specialudstyr udfører vores rengøringsteam “højderens” på de rør og andet, som måtte løber under loftet på dit kontorareal.

På den måde slipper du af med støv og skidt fra top til bund. Og hvis du f.eks. har et lager eller en større hal knyttet til din virksomhed, så kan vi selvfølgelig også nå højderne der.

Kvaliteten sikres gennem rapporter

Det kan være svært for en virksomhed at skulle vudere kvaliteten af rengøringsarbejdet – for det er jo utrolig svært at se de små bakterier, som vi fjerner. Når du hyrer Ren-Agenterne til at udføre din erhvervsrengøring, behøver du ikke bruge tid og energi på at kontrollere vores arbejde – fordi det klarer vi nemlig selv.

Vi sender jævnligt inspektører uanmeldt ud til vores forskellige kunder i København og på Amager, som gennemgår rengøringsarbejdet og skriver resultaterne ned i en kvalitetsrapport. Vi gør det uanmeldt, så vores rengøringsfolk ikke ved hvor eller hvornår, de bliver kontrolleret. Kvalitetsrapporterne bruger vi enten til eget formål, eller i samarbejde med virksomheden. Med disse rapporter sikrer vi kvaliteten af vores arbejde, og sørger for at du trygt kan læne dig tilbage og fokuserer på det, der er vigtigst for dig: Din virksomhed.