Vi cykler for børnene

RengøringsAgenterne er guldsponsor for Team Rynkeby Riget (2024), og har været det siden 2022, hvor Tour de France om til Danmark for først gang! Det er altså 3 gang at vi støtter rigshospitalets hold i deres tur til Frankring, og vi er stolte over at kunne bidrage til det store stykke velgørende arbejde som holdet udfører, ikke bare i år, men hvert år!

 

Sammen i kampen mod kræft!

Team Rynkeby er et velgørende cykelhold og en fond der hvert år samler ind til kritisk syge børn. I forbindelse med holdets cykeltur til Paris, går pengene til Børnecancerfoncen, der støtter forskning i behandlingen af kræftramte børn, samt støtter familierne og oplysning.

Team Rynkeby har gennem årene vokset sig til et internationalt intitiativ, der dog nyder særlig stærk tilslutning i Danmark og Resten af Norden. Når cykelholdet kører, dækker rytterne selv alle udgifterne forbundet med deres deltagelse i løbet, og det har gjort at Team Rynkeby er lykkedes med at indsamle over en halv milliard kroner på verdensplan, til at bekæmpe sygdom høs børn.

Hos RengøringsAgenterne er vi glade for at kunne støtte op om missionen som guld sponsor, og på den måde bidrage til kampen for at ingen børn skal dø af kræft. ❤️

Sammen kan vi gøre en forskel.

Læs mere om Team Rynkeby og Børnecancerfonden: