Hør mere om vores graffitirens

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med graffitirens på din ejendom, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

 

Graffitirens – hurtigt og effektivt

Hvis man er ejer af en ejendom, kender man sikkert til at være offer for graffiti. Uanset om det drejer sig om simple små tags eller stor graffiti malerier, er der tale om hærværk og vandalisme. Og det er før, at man pludselig skal tage stilling til at få det fjernet og renset.

Har man været så uheldig at være udsat for graffiti, er vi i Ren-Agenterne klar til at hjælpe med graffitirens. Vores graffiti-team rykker hurtigt ud, og vi kan påbegynde de fleste opgaver med graffitirens inden for 24 timer. Fra vores base i Kastrup kører vi ud til alle graffiti fjernelses opgaver på Amager og i København.​

Vores mange års erfaring og store ekspertise inden for fjernelse af graffiti har gjort os til en af de største og mest seriøse samarbejdspartnere på markedet.​​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på graffitirens

Kontakt

Serviceaftale på graffiti

Vi kommer altid gerne ud og fjerner graffiti på din ejendom som en éngangsydelse, hvis uheldet har været ude. Men hvis du tit er offer for graffiti, og derfor ofte har brug for at få det renset, så tilbyder vi også serviceaftaler på graffiti.

Med en graffiti serviceaftale hos os, får du et abonnement på fjernelse af graffiti. Du betaler et fast beløb hver måned og kan derved få fjernet graffiti på din ejendom, når den opstår. Se vores to abonnementer herunder, eller læs mere om vores graffiti serviceaftale.

Abonnementsløsning 1

 • Fra 380,- om måneden
 • Fjernelse af graffiti i op til ca. 3 meters høje fra gadeniveau
 • Abonnementet er alt inklusive, og du skal intet gøre selv – vores graffiti-team kommer forbi én gang om ugen og fjerner hvad end graffiti, der måtte være på din ejendom

Abonnementsløsning 2

 • Priser fra 99,- om måneden
 • Fjernelse af op til tre tags pr. år.
 • Abonnementet er alt inklusive – dog skal du selv bestille tid hos os, når du opdager graffiti på din ejendom. Du kan forvente op til ca. én uges ventetid.

Fjernelse af graffiti for alle typer kunder

Når du hyrer os ind til at fjerne graffiti på din ejendom, så kan du trygt stole på, at vi gør det bedste stykke arbejde, uanset hvilken kunde, vi har. Vi slår os op på at have en god dialog med alle vores kunder om alle vores produkter, og graffitirens er ikke en undtagelse. Vi laver graffitirens for næsten alle typer kunder – her kan du se et par eksempler på, hvem vi kan arbejde for:

 • Boligforeninger, både almene og private
 • Firmaer og virksomheder, store som små
 • Butikker inden for alle brancher
 • Skoler og andre institutioner
 • Forsikringsselskaber
 • Privatpersoner

RengøringsAgenterne er også medlem af ordningen “STOP graffiti”. Og vi kommer ikke kun ud og fjerner graffiti – vi kan også tilbyde en anti-graffiti behandling af overfladerne på din ejendom, så fremtidig graffiti bliver meget nemmere at fjerne, og på den måde sikre din ejendom mod fremtidig vandalisme.

Så hvis du skal have fjernet noget graffiti, så skal du ikke tøve med at hive fat i Ren-Agenterne – vores graffiti-team sidder altid klar til at køre ud!

Voksbehandling

For at undgå at en facade bare bliver malet til igen, efter vi har været ude og rense den, tilbyder vi at lave en voksbehandling af facaden som gør det nemt at rense ny graffiti ved hjælp af varmt vand. Det er skånsomt over for facaden og miljøet.

Læs mere

Coating

At behandle med coating er en ny og super holdbar løsning til malede overflader og særlig hårdt udsatte facader. I Ren-Agenterne tilbyder vi denne behandling, udført af vores kompetente graffiti-team, til en yderst konkurrencedygtig pris.

Læs mere

Graffitirens med miljøvenlige midler

Her i Ren-Agenterne har vi stort fokus på miljøet, og vi bruger derfor altid miljøvenlige produkter, når vi skal udføre graffitirens, så vi så vidt muligt kan skåne miljøet. Graffiti og anden vandalisme kan allerede være ødelæggende for bymiljøet, så vi ser ingen grund til, at vores produkter også skulle være det.

Vi holder os opdateret på graffiti rensningsteknikker

Teknologi og metoder til at fjerne graffiti brager derudad, og vi i Ren-Agenterne følger med. Én til to gange om året kommer vores medarbejdere på kursus inden for fjernelse af graffiti og brug af graffitirens, så de kan klare selv de mest genstridige og besværlige opgaver. Vi renser af på alle overflader, du kan forestille dig, såsom beton, mursten, glas og granit med mere – og naturligvis uden at efterlade skygger eller misfarvninger. Vi kan endda fjerne graffiti fra biler, hvis du skulle have været så uheldig at få din bil sprayet til.

​Vores forskellige højtryksanlæg kan lave tryk fra 100-600 bar og varmt vand fra 0 til 150 grader. På den måde kan vi justere både varme og tryk, så overfladerne på din ejendom ikke bliver beskadiget, når vi renser dem for graffiti.