Vi tilbyder solcellevask i København og på Amager

Vores klima er under pres, og derfor bliver det vigtigere og vigtigere at bruge miljøvenlige energikilder. Og her er solceller jo en ideel måde for os at give en hånd til klimaet. Men de er også meget skrøbelige og kræver vedligeholdelse – for ikke at tale om løbende solcellevask. For at opfange solens stråler skal de jo stå udenfor – og når de står udenfor, er de underlagt vejrets skiftende humør. Derfor har vi i Ren-Agenterne specialiseret os i vask og rengøring af solceller, så du kan få det mest mulige ud af dine solpaneler.

Fra vores base i Kastrup på Amager kan vi køre ud til hele Amager og overalt i København.

 

Rene solceller er effektive solceller

Vind og regn tilfører løbende et lag af smuds, blade, fugleekskrementer, mos, pollen og meget mere til dine solceller. Og det har en større betydning, end man skulle tro. Ifølge en undersøgelse fra Boston University kan så lidt som fire gram støv og skidt per kvadratmeter af panelerne nedsætte energieffektiviteten med helt op til 40%. Beskidte solceller reducerer altså energien, dine solceller genererer, med næsten halvdelen. Hvis det ikke er nok grund til at få lavet en solcellevask, så er der intet, der er.

De fleste solcelleproducenter anbefaler, at man udfører en inspektion af anlægget og rengør solcellerne omkring hver halve år. Det gælde blandt andre:

  • Bosch
  • Solar
  • CISTech
  • Aleo
  • Q-Cells SE
  • Og mange flere

 

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde og servicere din ejendom, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

 

Miljøvenlig solcellevask

Når du hyrer os ind til at vaske dine solceller, så kan du trygt stole på, at vi leverer det bedste stykke. Med over 20 års erfaring inden for rengøring og dygtige, engagerede medarbejdere vil vi sørge for, at dine solceller kommer til at skinne klart og tydeligt i solens stråler. Vi sætter desuden en stor ære i, at vi renser solceller med den mildeste og bedste solcellerens, vi kan få. På den måde sparer vi ikke blot på de sarte solpaneler, men også på det nærliggende miljø.

Og det er værd at nævne, at ingen opgave er for stor eller for lille. Vi tilbyder både éngangs solcellevaske, hvis det er det, du ønsker, men vi tilbyder også fast aftale på vask af dine solceller. På den måde behøver du aldrig bekymre dig om renheden af dine solpaneler – for det skal vi nok håndtere for dig!