Vær på forkant med en voksbehandling mod graffiti

Hvis man først én gang har oplevet vandalisme i form af graffiti, er der stor chance for, at det kan ske igen. Der er visse områder og overflader – tog er et godt eksempel – som der naturligt tiltrækker graffiti som en magnet. Hvis du tit er offer for graffiti, så tilbyder Ren-Agenterne en voksbehandling mod graffiti, så du kan komme det næste graffiti-tag på forkant.

Vi tilbyder vores anti-graffiti behandling i København og på hele Amager, og vi løser opgaver for alle typer kunder, fra virksomheder til boligforeninger og private.

Nem og skånsom fjernelse af graffiti efter voksbehandling

En voksbehandling af facader, der typisk bliver ramt af graffiti, gør det ikke kun nemt for os at fjerne graffitien igen. Det er også noget af det mest skånsomme for facaden – og for miljøet. Produktet vi anvender kan nedbrydes biologisk, og det er både blevet testet og godkendt i forhold til de gældende krav på området. Voksbehandlingen kan påføres alle absorberende overflader.

Når vi udfører vores voksbehandling mod graffiti, lægger vi en gennemsigtig hinde hen over overfladen, som vi beskytter. Når den bliver sprayet med ny graffiti, kan malingen ikke hæfte sig ordenligt på overfladen, hvilket betyder, at det er let at fjerne igen. Ved hjælp af højt tryk og varmt vand smelter vores graffiti-team voksen og fjerner dermed også graffitien helt uden brug af kemikalier og uden at efterlade spor eller mærker på facaden. Derefter påfører vi et nyt lag voksbehandling, så facaden igen er beskyttet.

Vi tilbyder også en anden form for beskyttelse, nemlig anti-graffiti coating, hvis man vil gardere sig på anden vis.

Så hvis du ofte er plaget af graffiti, og gerne vil sikre dine facader mod fremtidig vandalisme, så kontakt os i Ren-Agenterne!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud voksbehandling mod graffiti

Kontakt +45 70 10 75 76