Fjernelse af graffiti hurtigt og effektivt med graffitirens

Anti-graffiti coating er en ny og super holdbar løsning til malede overflade og særligt hårdt udsatte facader. Hvis man tit er offer for vandalisme i form af graffiti, er det en god idé at komme vandalismen på forkant, og her er coating den mest holdbare løsning. I Ren-Agenterne tilbyder vi denne behandling udført af vores professionelle og kompetente graffiti-team – og så gør vi det til en yderst konkurrencedygtig pris.

Fra vores base i Kastrup på Amager, kører vi ud til hele København og Amager, og vi arbejder for alle typer kunder, der måtte have problemer med graffiti, fra boligforeninger til virksomheder til private.

Anti-graffiti coating holder i længden

Når du hyrer Ren-Agenterne til at påføre anti-graffiti coating på dine facader, er du garanteret en høj-kvalitets løsning, som holder i længden. Vores produkt er revolutionerende inden for coating af overflader, og det er specielt udviklet til at beskytte mod ikke kun graffiti, men også andet skidt og smuds.

ordelen ved anti-graffiti coating frem for en voksbehandling mod graffiti, som vi også tilbyder, er, at coatingen ikke fjernes i afrensningsprocessen. Man skal derfor ikke bruge tid og energi på at påføre coatingen igen, når man har renset graffitien væk. Produktet holder normalt til omkring 250 afrensninger.

Produktet giver specielt en suveræn beskyttelse over for cement, beton, mursten og malede overflader, som man ikke vil have beskadiget. Anti-graffiti coatingen gør, at der ikke bliver efterladt skygger, når man renser graffitien af facaden, og man undgår også, at overfladen ikke bliver mere porøs for hver gang, man renser den. Og hvis det ikke var nok, så er coatingen også miljøvenlig.

Så hvis du tit er offer for graffiti på din ejendom og gerne vil beskytte dig selv, så skal du tage kontakt til Ren-Agenterne, så vi kan tage en snak om vores anti-graffiti coating!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på coating

Kontakt +45 70 10 75 76