SVANEMÆRKET RENGØRING

– Vi tager miljøet alvorligt

 

Vores miljø er dyrebart, og derfor skal vi passe på det. For at løfte dette ansvar har vi i RengøringsAgenterne arbejdet på at gøre vores rengøring til den mest miljøvenlige, med det resultat at vores rengøringsservice og vinduespudsning nu er blevet svanemærket.

Det betyder, at vi lever op til en række strenge krav, som skal sikre, at vi passer så godt på vores miljø som muligt. Og der er ikke kun tale om naturens miljø, men også arbejdsmiljøet. At vores rengøringsservice er svanemærket betyder altså, at vi sikrer gode arbejdsforhold såvel som gode forhold for miljøet.

Hør mere:

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive. Vi besvarer dine spørgsmål, og give et uforpligtende tilbud.

Vores miljømål

Vores miljømål kan samles til tre praktiske hovedpunkter:

  • Vores rengøring skal altid udføres med et minimalt forbrug af både kemikalier og vand.
  • 100% af alle vores rengøringsprodukter skal være svanemærket. Hvis et givent produkt ikke findes som svanemærket, skal vi anvende det mindst miljøskadelige produkt.
  • Vi skal løbende arbejde med miljøforbedringer af vores arbejdsgange og produkter.

Miljøtiltag

I RengøringsAgenterne passer vi på miljøet –Her er et par eksempler på, hvad vi har gjort:

  • Vi er begyndt at skifte vores gamle biler ud med elbiler for at formindske vores udledning af CO2.
  • Vi har forbedret vores arbejdsmetoder, så vi kan reducere mængden af sæbe og vand, vi anvender ved rengøring, uden at det påvirker kvaliteten af vores arbejde negativt.
  • Vi bruger økologiske vaskeklude i bambus i stedet for fiber, fordi de er bæredygtige og nedbrydelige i naturen, i modsætning til mange fibervaskeklude.

Naturens krav

Vores miljøpolitik er, at vi skal leve op til naturens krav og reducere de miljømæssige påvirkninger, vores ydelser har på naturen omkring os – og konstant bestræbe os på at blive bedre. Teknologien udvikler sig hele tiden, og som rengøringsprodukter og teknologi bliver mere miljøvenlig, skal vi følge med tiden.