SVANEMÆRKET RENGØRING

– Vi tager miljøet alvorligt

 

Vi tager miljøet seriøst. Vores miljø er dyrebart, og vi har kun én chance til at vise, at vi kan passe på det. For at løfte dette ansvar har vi i RengøringsAgenterne arbejdet på at udføre miljøvenlig rengøring, med det resultat at vores rengøringsservice og vinduespudsning nu er blevet svanemærket.

Det betyder, at vi lever op til en række strenge krav, som skal sikre, at vi passer så godt på vores miljø som muligt. Og der er ikke kun tale om naturens miljø, men også arbejdsmiljøet. At vores rengøringsservice er svanemærket betyder altså, at vi sikrer gode arbejdsforhold såvel som gode forhold for miljøet.

Vores miljøpolitik er, at vi skal leve op til naturens krav og reducere de miljømæssige påvirkninger, vores ydelser har på naturen omkring os – og konstant bestræbe os på at blive bedre. Teknologien udvikler sig hele tiden, og som rengøringsprodukter og teknologi bliver mere miljøvenlig, skal vi følge med tiden.

 

Hør mere om Svanemærket rengøring

Vil du høre mere om svanemærket rengøring? – Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål, og til at give dig et uforpligtende tilbud.

Vores miljømål

Generelt set kan vores praktiske arbejde med miljøvenlig rengøring samles til fire hovedpunkter:

  • Vores rengøring skal så vidt muligt altid udføres med et minimalt forbrug af både kemikalier og vand.
  • 85% af alle vores rengøringsprodukter skal være svanemærket. Hvis et givent produkt ikke findes som svanemærket, skal vi anvende det mindst miljøskadelige produkt, med hensyntagen til kvalitet og pris
  • Vi skal løbende arbejde med miljøforbedringer af vores arbejdsgange og produkter
  • Når vi bekæmper ukrudt eller udfører anden grøn pleje, skal vi begrænse brugen af giftstoffer så meget som vi kan

Miljøtiltag

I Rengøringsagenterne har vi igennem tiden lavet en række tiltag for bedre at tage vare på miljøet. Vi har lavet mange ændringer i vores arbejdsgange, og vi kommer i fremtiden til at lave mange flere. Herunder er bare et par eksempler på, hvad vi har gjort.

  • Vi er begyndt at skifte vores gamle biler ud med elbiler for at formindske vores udledning af CO2
  • Vi har forbedret vores arbejdsmetoder, så vi kan reducere mængden af sæbe, vi anvender ved rengøring, uden at det påvirker kvaliteten af vores arbejde negativt.
  • På samme måde har vi forbedret vores metoder, så vi bruger mindre vand ved rengøring, og på den måde mindsker vandspild.
  • Vi er begyndt at bruge økologiske vaskeklude i bambus i stedet for fiber, fordi de er bæredygtige og nedbrydelige i naturen, i modsætning til mange fiber vaskeklude.