Rensning af tagrender, når der er brug for det

Vi i Ren-Agenterne udfører rensning af tagrender, når du har behov for det. Tagrendens form gør den ideel til at opsamle vand og føre det ned i afløbet – men også ideel til at opsamle meget andet. Jord, blade, mudder og andet skidt og snavs hober sig lige så stille op i alle tagrender, og det kan i sidste ende føre til et tilstoppet nedløbsrør. Og sker det, så er pointen med en tagrende ligesom ødelagt.

Derfor er det os, du skal kontakte, hvis du har brug for en rensning af tagrender. Vi kan rense tagrender overalt på Amager og i København.

Vi sparer på din plæne, når vi renser dine tagrender

Når mange andre firmaer går ud og renser tagrender, gør de ofte brug af stiger og lifte, for at nå op til tagrenden. Og det er også fint – men det giver også nemt skader på græsplænen, hvilket er en stor skam. Så det bruger vi selvfølgelig ikke her i Ren-Agenterne. I stedet bruger vi en tagrendesuger, så vi ikke behøver hverken stige eller lift.

Og så gør tagrendesugeren, at vi kan udføre vores arbejde nemt, hurtigt og effektivt. Og det betyder i sidste ende, at vi kan give dig en billig pris. Så hvis du synes, at det er tid til at få tagrenderne renset, eller dit nedløb er stoppet, så er Ren-Agenterne på sagen!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender

Kontakt +45 70 10 75 76

Rensning af tagrender for privat og erhverv

Vi kan rense tagrender for både private og erhverv, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Om det drejer sig om hr. og fru Jensens hus på vestamager eller direktør Hansens ejendom i indre København, så løser vores folk opgaven grundigt og professionelt. Vi har altid en god dialog med kunden, og vi tager også en snak med dig om forholdende omkring opgaven, inden vi går i gang.

Vi tilbyder også rensning af tagrender for alle former for boligforeninger. Vi har i forvejen en lang række kunder inden for dette område, så vi har stor erfaring. Så hvad end du er en almen boligforening, en andelsboligforening eller en ejer- eller grundforening, så kan vi løfte opgaven.