Rene fællesarealer giver glade beboere

Fællesarealerne på en ejendom er lige så vigtige for beboernes velfærd som deres egne boliger. Det er jo ikke lækkert hvis vaskerierne på ejendommen er beskidte og snavsede, selskabslokalet er fyldt med spindelvæv eller det fælles kælderareal er dækket af så meget støv, at det minder mere om en ørken. Derfor tilbyder vi i Ren-Agenterne at rengøre fællesarealerne for dig, så dine beboere får en god oplevelse, uanset hvor på ejendommen de måtte være.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rengøring af fællesarealer

Kontakt +45 70 10 75 76

Vi udfører rengøring af fællesarealer for alle type boligforeninger og ejendomme, både alment, privat og erhverv, og vi kører ud til hele Amager og København. Vi kan også udføre pleje af grønne områder.

Vi rengør alle former for fællesarealer

Når man holder fællesarealerne rene og pæne, giver det et positivt indtryk af både boligforeningen, selve ejendommen og de mennesker, der bor der. Vi har over 20 års erfaring i rengøringsbranchen, og vores profesionelle og dygtige medarbejdere kan gøre rent alle de steder, som du kan forestille dig. Her er en kort liste med eksempler på fællesarealer, som vi kan gøre rent:

  • Vaskerier på ejendommen
  • Kælderrum og kældergange
  • Selskabs- og festlokaler
  • Lagerrum og andre opbevaringsrum
  • Ejendomskontoret
  • Containerrum eller containerområde

Vi gør en dyd ud af at have en god dialog med vores kunder, og vi tilpasser vores tilbud præcist til den opgave, som du vil have løst. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Så hvis du kun vil hyre os ind til at gøre rent i selskabslokalerne, så gør vi det med glæde. Eller hvis du vil hyre os ind til at rengøre alle fællesarealer på ejendommen, så gør vi også det. Vores dygtige team af sanitører står altid klar til at hjælpe.

Så hvis du leder efter nogen til at håndtere rengøringen af din ejendoms fællesarealer, så er det os i Ren-Agenterne, du skal kontakte!

Gulvvask, vinduespudsning og mere

Når vi tager ud og rengører fællesarealerne på din ejendom, så gør vores dygtige sanitører det effektivt, grundigt og professionelt. Vi vasker gulve, vægge og eventuelt inventar, og sørger også for at fjerne spindelvæv i hjørnerne og på loftet og lamperne. Hvis det ønskes, så kan vi også stå for vinduespudsning, så beboerne ikke behøver at kigge ud på ejendommen gennem tilsmudsede vinduer.

Hvis du gerne vil have rengjort opgangene i bygningerne på din ejendom, så er vi også de rette, at tage kontakt til. Ren-Agenterne er specialister i både trappevask og skaktrens, og vi tilbyder en serviceaftale på begge ting, så dine opgange kan blive vedligeholdt og holdes fri for lugtgener og skidt.