Vi udfører svanemærket trappevask i København og på Amager

Trapperne i opgangene i et almindeligt boligområde kan meget nemt blive beskidte og tilsmudsede. Beboerne går op og ned af dem dag ud og dag ind, og det er meget let at trække jord, mudder og mere med sig. Specielt hvis vejret er skidt er det stor sandsynlighed for, at beboerne har skidt og møj med under skosålerne.

I Ren-Agenterne ser vi vores svanemærkede trappevask som en af vores spidskompetencer. Det er noget vi har arbejdet med i mange, mange år, og har derfor udviklet teknikker og arbejdsgange, der sikrer de bedste resultater og flotteste trapper.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på trappevask i København og omegn

Kontakt +45 70 10 75 76

Fast vask af trappe hver uge

Når du hyrer os til at vaske trapper i din boligforening eller erhvervsvirksomhed, så aftaler vi en fast ugedag, hvor vi kommer på besøg og vasker dine trapper. I forbindelse med trappevask aftørrer vi også alle balustre med en våd klud, så de hverken er klamme eller ulækre at røre ved. Vores dygtige og stabile sanitører vil derefter sørge for, at hvert enkelt trin af dine trapper altid fremstår flotte og præsentable. Vi vil ikke gå så langt som til at foreslå, at man kan spise af trinnene – men det er tæt på.

Så hvis din boligforening eller virksomhed ligger på Amager eller i København, og du leder efter nogle til at varetage trappevasken, så kontakt os endeligt. Vi gør en dyd ud af at have en god dialog med vores kunder, så vi kan tilpasse vores aftale specifikt til de behov, der måtte være. Og så behøver vi ikke noget rengøringsrum på ejendommen – vi kan nemlig have alt vores udstyr i bilen.

Rådgivning om trappevask

Selvom det er det, vi er hyret til, nøjes vi ikke kun med at vaske trapper. Nej, vi sørger også for at udarbejde en plan i samarbejde med dig eller viceværten for, hvordan trapperne skal renses. Hvor tit skal de vaskes? Skal vi bruge en bestemt type sæbe? Hvis det drejer som en boligforening, skal vi så også fjerne gamle reklamer, nu vi alligevel er der? Og selvfølgelig tager vi også en snak om aftørring af trapperne, samt hvilke trapper der skal tages først og i så fald hvornår.

Det er selvfølgelig ikke alt sammen ting, du skal tage stiling til alene. Vi er med hele vejen for at give gode råd for forslag. Vi har over 20 års erfaring med rengøringsarbejde, så vi har en masse ekspertviden, som vi kan drage nytte af for at lægge den helt rigtige plan for trapperens.

Vi laver kvalitetsrapporter i forbindelse med trappevask

I Ren-Agenterne mener vi hvert et ord, når vi siger, at vi garanterer høj kvalitet i vores arbejde med trappevask i København og på Amager. Når du har indgået en aftale med os, så behøver du ikke at bruge tid og kræfter på at efterkontrollere vores arbejde – for det gør vi nemlig selv. Og vi er nok vores egne største kritikere.

Vores inspektører kommer jævnligt forbi – uanmeldt, selvfølgelig, så vores sanitører ikke ved, at de kommer – og udarbejder en kvalitetsrapport. Vi bruger enten rapporten til egen kontrol, eller også udarbejder vi den i samarbejde med varmemesteren eller bestyrelsen. På den måde sikrer vi ikke blot selv, at vores arbejde er af høj kvalitet, men vi giver også dig ro i sindet.